Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİSTE online Havacılık Zirvesi düzenledi

İSTE online Havacılık Zirvesi düzenledi

 

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Online Havacılık Zirvesi düzenlendi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Online Havacılık Zirvesi düzenlendi. İSTE Turizm Fakültesi Turuncu Salonda 17 Nisan’da başlayan ve 18 Nisan’da sona eren iki günlük programda havacılık dünyasına ilişkin önemli konular konuşuldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği zirvede açılış konuşması yapan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Habibe Gürsoy Demir katılımlarından ötürü herkese teşekkür ederken, online bir şekilde gerçekleştirilen bir zirveye bu derece ilginin olmasıyla daha da mutlu olduklarını ifade etti.

İSTE Merkez Kampüs Turuncu Salon’da yapılan konferansın birinci gününde konuşmacı olarak BOEİNG Saha Servis Temsilcisi Burcu Ertan, BOEİNG Sistem Mühendisi Bertan Uysal ve GE Aerospace Kıdemli Mühendislik Müdürü Kadir Gökhan Güler katıldı.Online olarak devam eden zirvenin ikinci gününde ise Turkish Aerospace MRB Başmühendisi Faruk Oğuz, Turkish Technology Project Manager İzzet Sancaklı, GE Aerospace Tasarım Mühendisi Hazal Berfin Oylumlu, AİRBUS Yapısal Tasarım Mühendisi Burhan Çetinkaya, Rolls Royce Sistem Tasarım Entegratörü Fatma Selen Pehlivan ve Pratt&Whitney Process & Methods Engineer Zehra Beril Sarıata konuşmacı olarak katıldı. Mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan havacılık temsilcileri öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) ilk kez düzenlenen Online Havacılık Zirvesi’yle ilgili emeği geçen herkese teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Öğrencilerimizin sektör temsilcileri ile buluştukları bu zirve sadece bilgi paylaşımı için değil geleceğin havacılık sektörünün şekillenmesine katkıda bulunmak için de bir fırsattır. Her geçen gün gelişen ve dönüşen bu sektörde söz sahibi olmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz düzenlediğimiz programlardan alacakları ilhamlarla geleceklerine yön verecek. Mezun olan her öğrencimizi en iyi yerlerde görme umudumuzun temellerini böyle atıyoruz” şeklinde konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER