Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİste'de 23 Nisan Kutlaması Gerçekleşti.

İste’de 23 Nisan Kutlaması Gerçekleşti.

İSTE Rektörü Depci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenin programına katılım sağladı.

İskenderun Protokolü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma ve kutlama töreninde bir araya geldi. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı (Garnizon Komutanı) Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan ve protokol üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle saat 10.00’da İskenderun Anıt Alanında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

İskenderun Anıt Alanında gerçekleştirilen programın ardından 5 Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programına katılan İskenderun Protokolü çocukların hazırlamış olduğu 23 Nisan Gösterisini takip etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER