Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİSTE'de Eczane Teknikleri Bölümü Olacak

İSTE’de Eczane Teknikleri Bölümü Olacak

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik’e İSTE’de girişimlerde bulundukları Eczane Teknikeri bölümünün YÖK’ten geçtiği müjdesini verdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda İSTE öğretim görevlisi Mimar Müfit Tennioğlu, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ile Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik Rektör Prof. Dr. Tolga Depci’yi Rektörlükte ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Tolga Depci, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile beraberindeki Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik’e girişimlerinin sonucu İskenderun Teknik Üniversitesi’nde açılması müracaatı yapılan Eczane teknikerliği bölümünün YÖK tarafından resmen onaylandığını, bölümle ilgili hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik de İSTE’de açılması için mücadelesini verdikleri ‘Eczane Teknikerliği’ bölümünün YÖK’ten geçmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Özellikle camiamıza, üyelerimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Tolga Depci olmak üzere, İTSO İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu üyesi öğretim üyesi Mimar Müfit Tennioğlu’na bu mücadelede her zaman yanımızda yer alan basınımız ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER