Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİSTE’de Firmaları Buluşturan HİKAF Fuarı

İSTE’de Firmaları Buluşturan HİKAF Fuarı

İskenderun Teknik Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü tarafından Hatay Valiliği koordinasyonunda Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam (HİKAF) fuarının bu yıl 12.si düzenlendi.

İSTE’de Firmaları Buluşturan HİKAF Fuarı

İskenderun Teknik Üniversitesi merkez kampüsünde düzenlenen HİKAF Fuarı’nın sloganı ‘Bu Fuarda onlarca firma ve binlerce iş var’ oldu.

HİKAF Fuarı 2 Gün Boyunca Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Hatay Valiliği koordinasyonunda, İskenderun Teknik Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü tarafından İskenderun Teknik Üniversitesi merkez kampüsünde düzenlenen Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam (HİKAF) fuarı, 2 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

İSTE’de Firmaları Buluşturan HİKAF Fuarı

İskenderun istihdamına değer katması beklenen fuarın ilk gününde stantları davetlilerle birlikte İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr. Türkay Dereli, MKÜ Rektörü Hasan Kaya,  İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, SGK Hatay İl müdürü Hamit Bal, MÜSİAD  Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Dablan da gezdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER