Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİSTE'de İstişare ve işbirliği toplantısı

İSTE’de İstişare ve işbirliği toplantısı

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı liselerde görev yapan öğretmenlerle iş birliği ve istişare toplantısı düzenledi.

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı liselerde görev yapan öğretmenlerle iş birliği ve istişare toplantısı düzenledi. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin talimatıyla 22 Mayıs Çarşamba günü İSTE’nin bölgedeki paydaşlarından olan Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenlere İSTE’nin tanıtımı yapıldı. Görüşme, tanışma, istişare ve iş birliği hedeflenen toplantıya İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç, İSTE akademik ve idari personeli ile öğretmenler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert “hepinize davetimizi kabul ederek geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bugün sizlere üniversitemizle ilgili, bölümlerimizle ilgili, sosyal imkânlarımızla ilgili sizlere bilgi vereceğiz. Daire Başkanlarımız ve Bölüm Başkanlarımız da sağ olsun burada hazırlar. Üniversitemizi görmek isteyen öğrencilerimize yardımcı olmak adına Sayın Rektörümüzle, Genel Sekreterimizle, hocalarımızla her zaman hazırız.” dedi.

Üniversitenin kuruluşundan bu zamana kısa bir tanıtımını yapan İSTE Öğrenci İşleri Daire Başkanı Oğuz Şerifoğlu önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde mevcut programları, öğrenci istatistiklerini, Erasmus imkanlarını, akademik personel durumunu anlattı. Ardından İSTE Aday Öğrenci sayfasını öğretmenlere anlatan Şerifoğlu “Sizlerle iletişim halinde olmak istiyoruz ve sizleri her zaman üniversitemize davet ediyor, üniversitemizde görmek istiyoruz.” diyerek sunumunu tamamladı.

Soru- cevap bölümünün ardından öğretmenlerin bölüm başkanları ile doğrudan iletişim kurması için fuaye alanına geçildi.

Vakit ayırarak İSTE’ye gelen tüm öğretmenlere teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “tüm kişi ve kurumların gelişmek ve geliştirmek için her zaman ortak akla, iş birliğine, dayanışmaya ihtiyaç duyduğuna inanıyorum. Kendimizin en iyi haline ulaşmak için var gücümüzle çalışırken paydaşlarımızla iletişim halinde olmamız çok önemli. Konuya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de aynı kıymeti vermesinden ve öğretmenlerimizi İSTE’de misafir etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Bir kez daha belirtmek isterim ki kapımız her zaman herkese açık.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER