Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİTSO "Eski" Genel Sekreteri Kocadölü'nden Hapis Cezası ile İlgili Açıklama

İTSO “Eski” Genel Sekreteri Kocadölü’nden Hapis Cezası ile İlgili Açıklama

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü, dün yayımlanan 12 yıl hapis cezası aldığı yönündeki haberlere yönelik açıklamada bulundu.

İTSO/Kocadölü’nden Hapis Cezası Açıklaması

Mahkemenin Halil İbrahim Kocadölü ile ilgili olarak görevi kötüye kullanmak suçundan 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına, Zimmet suçundan ise 7 yıl hapis cezasına çarptırılmasına, sanığın eylemi farklı tarihlerde birden fazla yapması nedeniyle 4’te 1 oranında arttırılarak 10 yıl 11 ay 7 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdiği belirtilmişti.

“Ben Bile Ne Sebeple Ceza Aldığımı Bilmiyorum”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü şu ifadelerde bulundu:

“Öneme duyurulur..

1 )Ben halen Ticaret odasının genel sekreteriyim. Görevden alınma ile ilgili Dava Gaziantep idare mahkemesinde gorunmekte.

2 ) Benim 10 yıl ceza almakla ilgili dava Adana istinaf mahkemesinde . Yani halen yargı devam ediyor. Mahkeme suçlu bulup kesinleşinceye kadar Anayasanın. 38. Maddesine göre herkes suzcuzdur. Bana verilen ceza gerekçeli karar halen açıklanmadı. Yani ben bile ne sebeble ceza aldığımı bilmiyorum. Gazetelerde sanki kesin bir kararmış gibi yazan gazeteciler ya kanunlardan haberleri yok ya da sipariş haber yapmislar.

Hepsinden beraat edecem Allah’ın izniyle . Tüm dostlarıma selamlar.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER