Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİTSO’da Dijital Hizmet Vergisi Semineri

İTSO’da Dijital Hizmet Vergisi Semineri

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler iştiraki ile “Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Beyannamesi Değerli Konut Vergisi, Binek Otomobil Vergi Uygulaması 7194 Sayılı Yasa Değişikliği Ve Gelir Vergisi Beyannamesi Yapımında Özellikli Konular” semineri düzenlendi.

İTSO’da Dijital Hizmet Vergisi Semineri

TÜRMOB Eğitmeni  Nedim Boz’un bilgiler verdiği seminer öncesinde,  Şahin Selçuk ve İlkay Çıplak’a çalışma ruhsatı belgeleri verildi.

“Dijitalleştiğimiz Dünyada Eğitimler Düzenliyoruz”

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, seminerin açılış konuşmasını yaparak “Sürekli mevzuatların değiştiği mesleğimizde artık yükümüz çok ağırlaştı ve bu yükü kaldıramaz hale geldik. Oda olarak özellikle dijitalleştiğimiz dünyada mevzuatların sürekli değişmesinden dolayı bu tür eğitimler düzenliyoruz. Meslektaşlarımız da bu mevzuatlar karşısında zaman zaman zorlanıyorlar.  Bu nedenle bizlerde Oda olarak sürekli eğitim toplantıları düzenliyor ve alanında en uzman kişileri getirerek siz değerli meslektaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu günde “Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Beyannamesi Değerli Konut Vergisi, Binek Otomobil vergi uygulaması 7194 sayılı yasa değişikliği ve Gelir Vergisi Beyannamesi yapımında özellikli konular hakkında sizleri en yetkili uzman eğitmenimiz tarafından sizleri bilgilendireceğiz” ifadesinde bulundu.

Katılımcılara Sine Vizyon Destekli Bilgiler Verildi

TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Beyannamesi Değerli Konut Vergisi, Binek Otomobil vergi uygulaması 7194 sayılı yasa değişikliği ve Gelir Vergisi Beyannamesi yapımında özellikli konular hakkında katılımcılara sine vizyon destekli bilgiler verildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER