Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİTSO'dan Belen Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

İTSO’dan Belen Kaymakam Yılmaz’a ziyaret

 

 

  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 3.Grup Meclis ve meslek Komite üyeleri, Abdurrahman Bilgili ve Hasan Fehmi Keskin ile birlikte Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Belen Milli Emlak Şefi Cihan Durmuş’u ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, İskenderun ve Belen sınırları içerisinde Otobanın hemen üst kısmında yer alan arazilerin İskenderun Küçük Sanayi Sitesine yer tahsisi konuları görüşüldü.

İskenderun’a daha modern bir Sanayi Sitesinin kurulması için Kooperatif  Başkanı İbrahim Açıkgöz’ün  yoğun çaba sarf ettiğini ve her zaman yanlarında olduklarını belirten İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bizler de oda olarak Sanayi Sitesinin taşınmasını ve daha modern tesislerde sanayi esnafımızın  faaliyetlerde bulunmalarını temenni ediyor,  bu konudaki çalışmaların hızlandırılması noktasında hareket ediyoruz ” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Belen Kaymakamı   Mahmut Sami Yılmaz ise,  İskenderun ve Belen sınırları içerisinde kurulması planlanan Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınması ve yer tahsisleri konusunda hem fikir olduklarını vurguladı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER