Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİTSO’dan Yerli Esnaflara Destek için Afiş Dağıtımı

İTSO’dan Yerli Esnaflara Destek için Afiş Dağıtımı

Yerli esnaflara destek vermeyi sürdüren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ‘Yerel Esnafa Destek’ kampanyası kapsamında esnaflara afiş dağıttı.

İTSO’dan Yerli Esnaflara Destek için Afiş Dağıtımı

Yerli esnaflara destek olmak açısından farkındalık yaratmaya amaçlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın (İTSO), ‘Yerel Esnafa Destek’ kampanyası kapsamında Oda’ya muhasip üye Gassan Kuran, üyeleri dolaşarak İTSO’nun yerel esnafa ve üyelere destek amacıyla çalışmalar yaptığını ve her zaman esnafın yanında olduklarını bildirdi.
İTSO’nun yerli esnaflara destek verdiğini gören esnaflar, İTSO’ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.

İTSO’dan ‘Yerel Esnafa Destek’ Kampanyası

Yerli Esnaftan Alışveriş Yapılmalı

İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, “Alış verişlerimizde yerel esnafımızı tercih etmenin bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerimiz açısından olumlu yansımaları olacağını düşünüyoruz. Ayrıca halkımızın yerel esnaftan alış veriş yapmaları durumunda şehrimizde kullanılan sıcak paranın da bir şekilde yine şehrimizde kalacağını ve geri esnaflara döneceğine inanıyoruz. Bu farkındalık ve sorumluluk anlayışıyla bizlerde buradan çağrıda bulunuyoruz, yerel esnafımızdan alış veriş yapalım, esnafımıza sahip çıkalım” sözlerine yer verdi.
İskenderun esnafına İTSO tarafından dağıtılan afişte; “Alış verişlerinizi İskenderun’daki yerel esnaflardan yapalım İskenderun kazansın, Birbirimizden alış veriş yapalım birbirimize destek olalım. Semtimizin dükkan ve mağazalarından alışveriş yapalım. Türkiye bu uygulamaya gidiyor lütfen siz de katılın. Yerel esnaflarımızdan alış veriş yapalım kapıları hep açık kalsın. Alış verişin mekanı çarşıdır, çarşının ana direği esnaftır.” ifadesi yer aldı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER