Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayIURES Üçünçü Sempozyumu Düzenlenecek

IURES Üçünçü Sempozyumu Düzenlenecek

Üroloji Araştırmaları Derneği (IURES) üçüncü sempozyumu, “Mesane ve Pelvik Taban: Erkek ve Kadın Sağlığı” başlıklarında, 14-15 Ocak 2023 tarihinde Antakya’da yapılacak.

The Museum Otel konferans salonunda 14 Ocak Cumartesi günü saat 9.00’da başlayıp 15 Ocak Pazar saat 12.30’da bitecek.

Programın konusu; Mesane ve Pelvik Taban: Erkek ve Kadın Sağlığı ana başlığında; Fonksiyonel Üroteknoloji ve Minimal Invazif Cerrahi Uygulamaları, Nöroürolojik Hasta ve Ürodinami Değerlendirmesi, Mesane Kanseri, Pelvik Cerrahide Anatomi ve Cerrahide İnovasyon, Erişkinde Üriner Enfeksiyonlara Güncel Yaklaşım, Erkek Sağlığı ve Cinsel Fonksiyon, olmak üzere, toplam 7 ana oturuma yer verilecek.

Bu konuda bir çağrı yapan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü Öğretim Üyesi, Hataylı Doktor Doç. Dr. Emre Huri, “Mükemmel bir program sizleri bekliyor” diyerek, konuyla ilgili olanları Hatay’a, Seminer’e davet etti.

-TEK ÇATI ALTINDA-

Uluslararası Üroloji Araştırmaları Derneği de konuya ilişkin davetinde şu kısa notu paylaştı:

“Zengin bilimsel programın yanında, son derece keyifli bir sosyal program hazırlamayı da ihmal etmedik. Toplantımıza ilgi duyan, ürolojideki bilimsel gelişmeleri ve araştırmaları yakından görmek isteyen, Hatay’da meslektaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen ve her şeyden önemlisi Türk Ürolojisinin sevgi, barış, nezaket ve dostluk ortamında yeniden tek bir çatı altında toplanmasını arzu eden her meslektaşımızı, bu sempozyumda aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER