Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolİYİ Parti Adayları Dörtyol'u Ziyaret Etti

İYİ Parti Adayları Dörtyol’u Ziyaret Etti

Dörtyol’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.
İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker, Parti Yönetimi ve çok sayıda İyi Partili’nin refakat ettiği ziyaretler Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasından başladı.
İyi Parti 28. Dönem Hatay Milletvekili Adayları İlyas Uygur ve Av. Gülümser Ceylan Köle Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün ve Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi ile bir araya gelerek ekonomi ve esnafın sorunları hakkında bilgiler aldılar ve parti programları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.
Milletvekili Adayı İlyas Uygur ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Sivil toplum kuruluşlarını toplumsal sorunların çözümüne katkı sağlayan, işleyen demokrasinin ve güçlü devletin vazgeçilmez unsuru olarak görmekteyiz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın aktif hale
gelmesi için cesaretlendirici tedbirler alınacaktır. Sivil toplum kuruluşlarının karar alma süreçlerine verimli katılım sağlamaları amacıyla güçlendirilmeleri yönünde destekler sunulacaktır. Çalışmalarını özgür ve güvenli bir ortamda yapmaları sağlanacak, çok geniş kapsamlı olan “kamu yararı” tanımı netleştirilecektir. Bu kapsama girecek STK’lar için karar mercii olan bir birim oluşturulacaktır. Bizler bu manada sivil toplum kuruluşlarını oldukça önemsiyoruz. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız sayın Ercan Yıldırım, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız sayın Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanımız sayın Ali Gün ve Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız sayın Yavuz Çelebi ile yönetimlerine bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca esnaf arkadaşlarımızın da göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyorum. Öncelikle tüm hemşerilerimizin aziz ve mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Namzeti olduğumuz Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103 yıl dönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızı da bu vesileyle kutlarken başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor ve rahmet diliyorum. İyi bir TÜRKİYE için varız, İyi bir TÜRKİYE için buradayız. TÜRKİYE İYİ OLACAK. TÜRKİYE TARİH YAZACAK.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER