Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolİYİ Parti Hatay'dan Esnaf Ziyaretleri

İYİ Parti Hatay’dan Esnaf Ziyaretleri

İyi Parti 28. Dönem Hatay Milletvekili Adayları İlyas Uygur ve Osman Ağca cumartesi günü Pazarcı esnafına ziyaret gerçekleştirdi.
Pazar yerinde hem satıcıların hem de vatandaşların sorunlarını dinleyen İyi Parti Hatay Milletvekili Adayları İlyas Uygur ve Osman Ağca’ya İyi Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi ve alaka gören İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı İlyas Uygur ; “İyi bir TÜRKİYE için yola çıkıyoruz. Türkiye’nin 21. yüzyılda hak ettiği konuma ulaşabilmesi için inşa edeceğimiz ekonomik düzen, aynı zamanda gelişmiş bir demokrasinin de ön şartıdır. Ekonomi programımızın ana felsefesi öncelikle istikrarlı ve kapsayıcı aynı zamanda hızlı büyümek zorunda olan Türkiye’nin, erişilen refahı toplumun her kesimine adil bir şekilde dağıtabilmesi gerekliliğine dayanmaktadır.
Serbest piyasa sisteminin her durumda kısıtlı kaynakları en etkin bir biçimde dağıtamadığı ve toplumsal ahengi bozacak boyutlarda gelir ve servet eşitsizliğine yol açtığı gerçeklerini göz ardı etmeden, özel mülkiyet, serbest girişim, serbest sözleşme ve çalışan haklarının evrensel hukuk kuralları ile güvence altına alındığı bir ekonomik yapıyı desteklemekteyiz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve “TÜRKİYE İYİ OLACAK”. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. İyi bir TÜRKİYE için varız, İyi bir TÜRKİYE için buradayız. TÜRKİYE İYİ OLACAK. TÜRKİYE TARİH YAZACAK.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER