Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİYİ Parti İl Başkanı Çirkin: HBB ile sorunlarımız var

İYİ Parti İl Başkanı Çirkin: HBB ile sorunlarımız var

 

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, Millet İttifakı ortağı CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ile sorunları olduğunu bildirdi. İYİ Parti İl Başkanı A.Şefik Çirkin’in sosyal medya mesajı şöyle:

İYİ Parti İl Başkanı Çirkin: HBB ile sorunlarımız var

“Bir süredir, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden protokol daveti gelmeye başladı. Bunun, basına, ‘Bize davetiye gelmiyor zaten’ dememle bir ilgisi var mı, bilmiyorum. Olmayabilir de. Bir nezaket gereği davet ediliyor da olabiliriz. Bunu iyi niyetle karşılıyoruz. Her ne sebeple olursa olsun, Sayın BŞB Başkanı’na teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar.
Ancak şimdilik katılmıyoruz. Çünkü aramızdaki sorunlar protokol değil. Hiç katılmasak da olur. Sorunlarımız, ilkesel ve kurumsal. Umarız bir gün bu sorunlar çözülür ve birlikte çalışmanın şartları oluşur. İYİ Parti olarak, bu tutumumuz, Hatay’da Millet İttifakı’nın bozulduğu anlamına kesinlikle gelmez. CHP teşkilatları ile hiç bir sorunumuz yoktur. Ayrıca bu ittifak, Sayın Meral Akşener ve Sayın Kılıçdaroğlu tarafından kurulmuş, millete ve demokrasiye faydalı bir ittifaktır. Bozmak, bizim yetkimizde değildir. Şartlarına uyulmazsa, mahallinde arzu edildiği gibi yürümez, o kadar!
BŞB ile kendi inandığımız doğrular açısından anlaşamıyoruz, o kadar. İYİ Parti, sorunların çözümü için diyaloğa her zaman hazırdır. Ancak konumumuz gereği, ilk adım bizden gelemez. Çünkü sorunların çözümü bizde değil, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ndedir. Çünkü şahsi hak peşinde değiliz. Aradığımız hak, İYİ Parti’nin kurumsal düzeyi ve Partilimizin hukukudur.
‘Açılışları bol olsun inşallah’ der, hayırlı hizmetler diler, kamuoyuna saygılar sunarız

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER