Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİYİ Parti İl Başkanı Cirkin:" orman yangınları PKK işi Tahminimize göre bu...

İYİ Parti İl Başkanı Cirkin:” orman yangınları PKK işi Tahminimize göre bu daha başlangıç.”

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, “orman yangınları PKK işi ,Bu eylem ve yangınları bilerek yapıyorlar. Tahminimize göre bu daha başlangıç. ancak ne yaparlarsa yapsınlar Hatay halkının birliğini bozamayacaklar “dedi

İYİ Parti İl Başkanı Cirkin:” orman yangınları PKK işi Tahminimize göre bu daha başlangıç.”

Başkan Çirkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yakılan ormanlarımız elbette ki bizi çok üzüyor. Hele PKK’lı soysuzların yakma ihtimali çok öfkelendiriyor. Resim paylaşmıyoruz sevinmesinler. Ama görüyorsunuz bedelini de ödüyorlar. Amanoslar yanıyorsa da onlara da mezar oluyor. Güvenlik güçlerimiz dar ediyor memleketi o soysuzlara Hatay emniyetini tebrik ediyoruz dün destan yazdılar İskenderun’da askerimiz da dağları cehennem etti soysuzlara ayrıca Valimiz de yüreklere su serpen bir devlet adamı duruşunu göstermiştir teşekkür ediyoruz.

PKK taşarondur batı uşağıdır. Eylemleri sipariş üzerinedir.

Unutmayalım PKK taşarondur batı uşağıdır. Eylemleri sipariş üzerinedir. Uyanık olacağız. Devletimiz dimdik ayakta. Ama bizi rahat bırakmayacaklar, sinir uçlarımızı hep kaşıyacaklar. Bu eylem ve yangınları bilerek yapıyorlar. Tahminimize göre bu daha başlangıç. Biz de Hatay’lılar olarak dimdik ve devletimizin arkasında duracağız. Birlik içinde olacağız ve hesapları boşa çıkaracağız. Büyük güçler 100 yıllık planlarını yeniden hayata geçirmeye uğraşırken Hatay’ı unutmaz elbette. Ama bizde unutmayız. Biz Hatay’lılar devlet kurmuş insanlarız. Ve o devleti Hatay şehidi Atatürk’ün aziz hatırasına ithafen ana vatana kendi elimizle katmanın gururunu yaşıyoruz. Hem de her kesimimizin ortak kararı ile Biz tecrübeliyiz, sinirlerimiz sağlam evvel Allah. Hafızamız var bizim unutmayız. Sadece İYİ PARTİ değil ben eminim ki tüm siyasi partiler aynı fikirdedir kimsenin bundan şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER