Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİYİ Parti İl Başkanı Çirkin:"İYİ Parti, Allah’ın izniyle, ilk genel ve yerel...

İYİ Parti İl Başkanı Çirkin:”İYİ Parti, Allah’ın izniyle, ilk genel ve yerel seçimde Hatay’ın parlayan yıldızı olacaktır.”

 

İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı’na yeniden seçilen A.Şefik Çirkin, i 15 ilçede gerçekleşen İYİ Parti ilçe kongreleri ile geçtiğimiz Pazar günü yapılan il kongresinin büyük huzur içinde, demokratik bir yarış şeklinde geçtiğini bildirdi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.ve İYİ Parti, Allah’ın izniyle, ilk genel ve yerel seçimde Hatay’ın parlayan yıldızı olacaktır.”dedi
İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’in teşekkür açıklaması şöyle:

İYİ Parti İl Başkanı Çirkin:”İYİ Parti, Allah’ın izniyle, ilk genel ve yerel seçimde Hatay’ın parlayan yıldızı olacaktır.”

“Evet, 9 Ağustos’ta İl Kongremizi başarıyla gerçekleştirdik. Öncelikle bize bu günleri gösteren yüce Rabbime şükürler olsun. Teşekkürler Erzin, teşekkürler Dörtyol, teşekkürler Payas, teşekkürler İskenderun, teşekkürler Arsuz, teşekkürler Belen, teşekkürler Kırıkhan, teşekkürler Hassa, teşekkürler Kumlu, teşekkürler Reyhanlı, teşekkürler Altınözü, teşekkürler Yayladağı, teşekkürler Defne, teşekkürler Samandağ, teşekkürler Antakya.
Bütün ilçelerimi alkışlıyorum.
Kongrede, dirayetli ve adaletli bir yönetim sergileyen Divan Başkanımız Sayın Mehmet Aslan Bey’e de teşekkür ederim. Çünkü sayelerinde, İYİ Parti, Hatay’da ayağa kalktı ve muazzam bir kongre ile bunu gösterdi. Ayrıca İl Yönetimi’ne ve Gençlik Kollarına da sonsuz teşekkür ederim. Listemizde yer almayı kabul eden, eski yeni tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
İYİ Parti’yi layık olduğu yere getirmek için 1 yıldır verdiğimiz mücadele, il kongresi ile taçlanmış oldu. Katılan değerli delegelerimize de şükranlarımı sunarım. Onlara layık olacağız inşallah. Şimdi, yola devam. davamız devlet, sevdamız millet.
İYİ Parti, Allah’ın izniyle, ilk genel ve yerel seçimde Hatay’ın parlayan yıldızı olacaktır. Ben, bu taban ve bu teşkilatlarla her şeyi başaracağıma inanıyorum. Çünkü onlarla gurur duyuyorum. Allah, hepinizi var ve mutlu etsin inşallah.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER