Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİYİ’ parti il teşkilatı, koronavirüs hastalığına karşı bulundukları yerlerde seferberlik ilan etti

İYİ’ parti il teşkilatı, koronavirüs hastalığına karşı bulundukları yerlerde seferberlik ilan etti

İYİ Parti Hatay İl ve İlçe teşkilatları, koronavirüs hastalığına karşı bulundukları yerlerde seferberlik ilan etti. Başkan Çirkin, tüm il ve ilçe teşkilatlarına konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, alınacak tedbirlerle ilgili açıklamasında, “Bilindiği gibi Covid-19 salgınında bakanlığın açıklamasına göre ilimiz Hatay en çok artış olan iller içerisinde başta gelmektedir.

Bu bakımdan devlet-vatandaş-siyasi partiler ve STK’lar işbirliği yapmalı ve katkı sunmalıdır. Bu yüzden biz de İYİ Parti teşkilatları olarak üzerimize düşeni kesinlikle yapacağız Bu bağlamda; 1- 15 gün süreyle tüm siyasi faaliyetler askıya alınacak, çok zaruri bir yönetim toplantısı olacaksa bu İl Başkanlığına danışmadan yapılmayacaktır. 2- Tüm taziye ve hasta ziyaretleri ve iyi gün katılımları askıya alınacak, genelge gerekçe gösterilerek iletişim imkanları ile telafi edilecektir 3- Vatandaşlarımızla bağın kopmaması adına teşkilatlar sınırlı sayıda yetkili ile açık tutulabilecektir 4- İlçe binalarımızda pandemi kurallarına harfiyen uyulacak ve uymayanlara karşı gerekli tedbirler alınacaktır 5- Bu genelgenin başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm üyelerimiz tarafından sosyal medyada paylaşımı sağlanacaktır 6- Tüm ilçelerimizde Kaymakamlarımız ile temas edilecek, devletimizin hangi konuda yardım talebi olursa tereddütsüz yerine getirilecektir Vaziyet bilinenden kötüdür. Daha da kötü olmaması için biz İYİ’lere düşen görevi en İYİ şekilde yapacağınıza inanıyoruz. Şimdiden hepinize teşekkür eder, hepinize en kalbi saygı ve sevgilerimi iletirim” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER