Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı: "Siyasi Anlayış Merkezimizde Millet Var"

İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı: “Siyasi Anlayış Merkezimizde Millet Var”

İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, Bayırlı Yörük Çadırı’nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklamada bulunan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, siyasi anlayışlarının merkezinde millet olduğunu bildirdi. Etkinliğe, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları iştirak etti.

İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı: “Siyasi Anlayış Merkezimizde Millet Var”

İyi Parti İskenderun Teşkilatı Kimlerden Oluşuyor?

İyi Parti İskenderun Teşkilatı, “Mustafa Barın, Adem Kaya, Ahmet Vanoğlu, Aytuğ Okurlar, Bekir Dönmez, Celal Akbulut, Cem Mustafa Çirkin, Çağatay Karamanoğlu, Deniz Kaya, Derya Karagözoğlu, Döne Gül Ayben Berkil, Duran Barbin, Durdu Anıl, Erdal Karakoyun, Erdinç Kenanoğlu, Eyyüp Kaya, Gülümser Ceylan, Hacı Arslan, Hacı Mehmet Gürsel, Kemal Ağca, Kenan Özdemirel, Coşkun Çelenk, Mehmet Bilgin, Molla Ahmet Sivri, Mustafa Bağrıyanık, Semiray Üs, Şükran Demirer, Şükrü Akkoyun, Teslima Helvacı Hayırsöz.”den oluşuyor.

Verimli Çalışmalar Yapabilecek Kadroyla Yola Çıktık

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, ilçeye ve ve Türk siyasetine büyük katkılar sağlayacağına, verimli çalışmalar yapabileceğine inandığı bir yönetim kadrosuyla göreve başladıklarını kaydetti.

İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı: “Siyasi Anlayış Merkezimizde Millet Var”

Başkan Barın, “Bizim siyasi anlayışımızın merkezinde Milet vardır. Yapılan her işte toplumun paydasını gözeteceğiz. Toplumun yararına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz. Toplum yararına aykırı olan her türkü uygulamayı da eleştirip gerekli uyarılamızı yapacağız. İskenderun ve Hatay’ı hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Millet odaklı siyasetin nasıl yapıldığını tüm rakiplerimize göstereceğiz. Herkesin kendi gölgesinden korktuğu böyle bir dönemde milletin ve memleketin derdini dert edinip bizimle yola düşen değerli yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER