Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiİYİ Partililer A Haberin kapısına dayandı

İYİ Partililer A Haberin kapısına dayandı

İYİ Partililer, A Haber yayınında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  hakkında “Teröriste eli değmemesi mühim değil, başka şekilde değmiştir” diyen Onur Erim’e tepki göstermek için A Haber’in kapılarına dayandı.

A Haber’in cuma geceki yayınında emek ve özgürlük ittifakının millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı tartışıldı.

 

Yayında sunucu Merve Türkay, “Diyor ki Meral Hanım, ‘Benim elim teröristin eline bugüne kadar değmedi vallahi de billahi de’ dedi. Seçmeni ikna edici bir açıklama mı sizce” diye sordu.

Yayında bulunan Onur Erim’se “Teröriste eli değmemesi mühim değil, başka şekilde değmiştir…” dedi.

Erim’in bu sözleri sosyal medyada infial yaratırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter’dan şunları yazdı: “Siyaseti ahlak dışı ve cinsiyetçi söylemlerden arındırmak gerek. Bu kirli söylemleri kınıyor, İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in her zaman yanında olduğumuzu tekrar hatırlatıyorum.”

Daha sonraysa İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, tüm İstanbul il teşkilatını A Haber önündeki basın açıklamasına davet etti.

Bunun üzerine İYİ Partililer A Haber merkezinin kapılarına dayanarak “Milletin umudu Meral Akşener” diye slogan attı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER