Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberİYİ Partli kadın siyasetçinin serzenişi."Başarımı bir türlü hazmedemediler."

İYİ Partli kadın siyasetçinin serzenişi.”Başarımı bir türlü hazmedemediler.”

 

Antakya İlçe Başkanı iken kongre öncesi yeniden görev istemeyeceğini deklare eden eski İYİ Parti Antakya ilçe Başkan Sitare Medetoğlu, yeniden görev talep etmemesiyle ilgili çıkarılan dedikodu ve yalanlardan yakınırken, “Duyduklarım sabrımı taşırdı” dedi.
İYİ Parti eski Antakya İlçe Başkanı Sitare Medetoğlu’nun sosyal medya hesabındaki paylaşımı şöyle:

İYİ Partli kadın siyasetçinin serzenişi.”Başarımı bir türlü hazmedemediler.”

“Ne yorgun, ne de kanser hastasıyım. Benim siyasetten çekilmemi, görev talebimin olmamasını bunlara bağlayanları esefle kınıyorum. Kurulduğu günden beri emeklerimi bir çırpıda çöpe atanları, dedikodu ile beni alt ettiklerini sananları, bunu da görmezden gelenleri, arkamda durmayanları ilahi adalete teslim ederim. İlk günden beri güçlerinin bana yetmeyeceğini bildikleri için, başarımı gölgelemek adına adice beni alt etmek istediler. Başarımı bir türlü hazmedemediler. Önlerine geçtiğim için, kıskançlıktan, hep geldiğim noktada altında bir şeyler aradılar.

‘Bir kadın da siyaset yapabilir’i göstermek istedim.

Yılmadım. Çabaladım. ‘Bir kadın da siyaset yapabilir’i göstermek istedim. Ta ki bugüne kadar yine ayni şeylerle karşılaşınca, anladım ki olmayacak. Ben başardıkça, korkulacak ve yine beni kalleşçe adamlığa sığmayacak işlerle vuracaklar. Ama unuttukları şey, eyvallahımın olmaması, onurumun her şeyden üstün olduğudur. Unutulmasın ki, kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Allah benden daha iyi intikam alır. Bugün bana, yarın sana. O günü de sabırsızlıkla beklediğimden emin olabilirsiniz.
Hainlik, arkadan vurmak, sinsilik, arkadaş satmak, bir pay alacam diye oyun içinde oyun oynamak, acizlerin işidir. Biz, sadece haysiyetimizi, ismimizi kurtarmak, duruşumuzdan ödün vermemek adına çekilmeyi asaletten saydık. Çünkü kaybedecek çok şeyimiz var, şerefimiz… Ar damarı çatlamış, kaybedecek bir şeyleri olmayanlarla savaşamazsınız. Korkutup kaçırdığını sananlara cevabım bu olur.

Yalnız bir kadınım, anneyim ve onurluyum

Ömrüm, mücadeleyle geçmiş. Sizin yaptığınız bana fısıltı kalır. Yalnız bir kadınım, anneyim ve onurluyum. Bir yerde olacağım diye de eyvallah etmem. Birkaç çapulcuya da pirim yaptırmam. Yani, ‘cilveli işler bizi bozar’ dedik, cilveyi onlara bıraktık. Kalleşlikleri yüzlerine vurduk, kavgamızı ettik, gittik. Hepsi bu! İnandığım ve bize öğretilen doğrularımla, yaşamı seçip gidiyorum.

 

ucuz olmayın, ucuz düşünmeyin.

Hayatta bir duruşunuz olsun, gerektiğinde inançlarınız için kavgalarınız. Haksızlığa boyun eğmeyin, eğeni de affetmeyin. Yaşam dediğimiz ancak böyle onurluca akıp gider. Önemli olan nasıl yaşadığın değil, nasıl tavır sergilediğindir. Herkesin özel hayatı kendine. Sen, bu hayatta verdiğin mücadelenle, adamlığınla anılırsın. Aşkların, evliliğin, paran, mevkiinle değil. Onun için, ucuz olmayın, ucuz düşünmeyin. Hepsi gider, geriye sen ve senin değer yargıların kalır.
Kimseyi yaşadıklarıyla yargılamayın. Çünkü kimse kimsenin ayakkabısıyla yürümüyor. Neler yaşadığını bilmiyor. Onun için vicdanlı olun ve utanmayı, yüz kızarmayı tekrar hatırlayın. Haklı ya da haksıza da hakkını teslim edin. Haksızı, kalleşi bir de ödüllendirip başımıza çıkarmayın. İtibar etmeyin, itibar göstermeyin. Bu tip insanları çoğaltıp başımıza musallat etmeyin. Korkmadan, menfaatsiz cesur adımlar atarak ve zaaflarınıza yenilemeyerek ilerleyin.
Tüm dostlarıma, beni onurlandıran sevip sayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kurucu İl Başkanım ve teşkilatı, kurucu ve hali hazırdaki, saydığım İlçe Başkanlarıma, teşkilatlarına ve şimdiki İl Başkanım Sayın Şefik Çirkin’e, saydığım İl Yöneticilerine sonsuz saygımla, teşekkürümle… Hakkımı helal ettiklerim, Allah’a emanet olun

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER