Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haberİzmir Lezzetli Kış Şöleni'nde Hatay Rüzgarları Esiyor

İzmir Lezzetli Kış Şöleni’nde Hatay Rüzgarları Esiyor

UNESCO tarafından “26. Gastronomi Şehri” seçilen Hatay’ı onur konuğu olarak ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen Lezzetli Kış Şöleni kapılarını açtı.

İzmir Lezzetli Kış Şöleni’nde Hatay Rüzgarları Esiyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İzmirli dostlarımızı 12 gün boyunca buradaki stantlara bekliyoruz ve lezzetlerimizi onlarla paylaşmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

İzmir Kültürpark’ta Hatay, kendine özgü örf ve adetleri, kültürel değerleri, medeniyetler birikimi ve damaklara hitap eden gastronomik lezzetleri 20 – 31 Aralık tarihleri arasında İzmirli ziyaretçileriyle buluşturacak.

İzmir Lezzetli Kış Şöleni’nde Hatay Rüzgarları Esiyor

Hatay’ın 600 Eşsiz Lezzeti İzmirlilerin Damağına Sunuluyor

UNESCO tarafından “26. Gastronomi Şehri” seçilen Hatay’ın 600’e yakın yemek ve tatlı çeşidi İzmirlilerin damağına sunuluyor.

Başkan Savaş, “İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yıla girerken çok güzel bir şenlik yaptı ve bizi de onur konuğu olarak davet etti. Hatay’ın ‘en’leri olan ne varsa onları İzmirli dostlarımızla paylaşmaya geldik. İzmirlilerin Hatay’a gelip Hatay’ın değerleriyle tanışmalarını, Hatay’ın birikimlerini görmelerini istiyoruz.

İzmirliler 12 gün boyunca geleneksel ürünlerimizi tadacaklar. İzmir’de böyle bir organizasyon yapılması bizim için çok önemli. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ediyoruz. İzmirli dostlarımızı 12 gün boyunca buradaki stantlara bekliyoruz ve lezzetlerimizi onlarla paylaşmak istiyoruz” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER