Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haberİzmir Lezzetli Kış Şöleni’ne Antakya Medeniyetler Korosu Damga Vurdu

İzmir Lezzetli Kış Şöleni’ne Antakya Medeniyetler Korosu Damga Vurdu

İzmir Kültür Park’ta düzenlenen “Lezzetli Kış ŞöleniAntakya Medeniyetler Korosu damga vurdu.

İzmir Lezzetli Kış Şöleni’ne Antakya Medeniyetler Korosu Damga Vurdu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve çok sayıda İzmirli Antakya Medeniyetler Korosu’nun konseri katılım gösterdi.

İzmir Lezzetli Kış Şöleni’ne Antakya Medeniyetler Korosu Damga Vurdu

İzmirlilere unutulmaz bir akşam yaşatan Antakya Medeniyetler Korosu, seslendirdiği ezgilerle İzmirliler, Hatay’ın kardeşlik ikliminin en anlamlı yansıması olan ilahileri ilgiyle dinleyerek, türkülere alkışlarıyla eşlik etti.

İzmir’e Hatay’dan Selam Getirdik

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Zafer’in ilk işaretinin verildiği İzmir’e zaferin son işaretinin verildiği Hatay’dan kucak dolusu selamlar getirdik. Hatay bir ulu çınar gibi hangi dal kime ait bilemezsiniz tıpkı bu korodaki insanları bilemediğimiz gibi. Korodaki arkadaşlarımız samimiyetle birbirlerinin maneviyatına, ilahilerine ve türkülerine şahitlik yaptılar. Hiçbirinde sahtekarlık yoktur. Biz bu birlikteliği, saygıyı, sevgiyi ve huzuru senkronize bir şekilde tüm dünyaya haykırıyoruz. 8 yıldır komşumuzda yangın var. Ama Hatay huzur içerisinde yaşıyor. Biz şimdi bu huzuru size de emanet ettik. Bizi burada kardeş gibi ağırlayan tüm İzmirlilere ve Başkanımız Tunç Soyer’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER