Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!

İzmir Psikolog

Yaşadıkları sorunlarla baş edemeyen kişiler uzman yardımına ihtiyaç duyabiliyorlar. Nora Psikoloji İzmir’de bu desteği vermek için uzman psikolog kadrosuyla hizmet veriyor. Klinikte yer alan psikologlardan aldıkları desteklerden memnun kalan kişilerin etkisiyle de sadece İzmir’den değil farklı şehirlerden gelen kişiler için de hizmet veriyorlar. Ruh sağlığı alanında tedavi ve terapi hizmeti almayı tercih eden kişilerin bilgilerinin gizliliğine önem vererek çalışmaya devam ediyorlar.

İzmir’in En İyi Psikologlarından Terapi Hizmeti

Nora Psikoloji İzmir’in en iyi psikologlarından terapi hizmeti alınmasına yardımcı oluyor. Terapi verdikleri alanda uzmanlık kazanan isimler kadın, erkek ve çocuk fark etmeksizin ruh sağlığında bozukluk olan kişilerin tedavi edilmesini sağlıyorlar. Sorunlarını psikoterapi hizmeti alarak aşmak isteyenler için klinikte veya online olarak terapi hizmeti veriyorlar.

Klinikte çalışan psikologlar tarafından verilen terapi hizmetleri arasında ise şunlar bulunuyor; bireysel terapi, şema terapisi, aile terapisi, bilişsel davranışçı terapi, çocuk terapisi, emdr terapi ve duygu odaklı çift terapisidir.

Psikoloji Alanında Profesyonel Hizmetler

Psikoloji üzerine eğitim alan ve psikoloji alanında deneyim sahibi olan klinik psikologları online ve bireysel terapilerin en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlıyorlar. Bu terapilerin türleri ve kişilerin terapiye devam etme süreleri sahip oldukları hastalığa bağlı olarak değişiyor. Klinikte çalışan psikologlar kişilerde görülen şu rahatsızlıkların giderilmesi adına psikoterapi hizmeti veriyorlar;

  • OKB
  • Panik atak
  • Kaygı bozukluğu
  • Depresyon
  • Anksiyete bozukluğu
  • Takıntı
  • Sosyal fobi
  • Stres bozukluğu
  • Öfke
  • Panik bozukluk
  • Bulimiyanervoza
  • Duygusal yeme bozukluğu

Bu rahatsızlık yanı sırı psikologlar ölüm, hastalık, yas, kıskançlık, boşanma, travma, cinsel problemler ve aldatma gibi sorunlar nedeniyle de terapi hizmeti veriyor. Bunun için sorun yaşayan kişilerin veya yakınların randevu alarak psikologlarla görüşmesi gerekiyor.

Öfke Problemine Uzman Psikolog Çözümleri

Öfke problemi Nora Psikoloji’nin ilgi alanları arasında yer alıyor. Öfke problemi olan ve bunun baş edemeyen kişiler için klinikte öfke kontrolü tedavisi yapılıyor. Bu tedavi öfkesiz kliniğinde gerçekleştiriliyor. Öfke nedeniyle birilerine zarar verenler, öfke duyma durumu uzun süre geçmeyenler ve öfkelenme sonrasında pişmanlık hissedenlerin öfke konusunda psikologlardan yardım alması gerekiyor. İzmir’de hizmet veren bu klinikte ise öfke kontrolü tedavisi psikolog Kayhan Gürbüz tarafından gerçekleştiriliyor.

Online Psikolog Randevusu

Psikolojik sorunlarından kurtulmak amacıyla İzmir psikolog arayan ve kliniği tercih edecek kişiler kolay bir şekilde randevu alabiliyorlar. Randevu için kliniğin iletişim adreslerini kullanılabileceği gibi klinik web sitesinde de online randevu bölümü bulunuyor. Randevu almak isteyen kişiler bireysel terapi, çift terapi veya çocuk terapi gibi tercihlerini belirleyerek randevularını oluşturabiliyorlar. Randevu esnasında hangi psikologdan yardım alabileceklerini ve randevu zamanını da belirleyebiliyorlar.

Online Psikolojik Testlerle Psikolojik Durum Tespiti

Nora Psikoloji online psikolojik test yapılmasına da imkan tanıyor. Bu testleri psikolojik durumunu merak eden kişiler ücretsiz bir şekilde yapabiliyorlar. Yaptıkları testin sonucunun ne anlama geldiğini ve merak ettiklerini klinikle iletişim kurarak bilgi sahibi olabiliyorlar. Bu sayede psikolojik sorunlarının ortadan kalkması adına erken çözüm imkanı bulabiliyorlar.

https://norapsikoloji.com/

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER