Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haberİzmir'deki Hatay Gastrofest, Hatay'ın Yatırımlarını Artırıyor

İzmir’deki Hatay Gastrofest, Hatay’ın Yatırımlarını Artırıyor

İzmir‘deki Hatay Gastrofest‘e ilgi gün geçtikçe artıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Hatay Gastrofest, Hatay’ın yatırımlarını arttırmaya devam ediyor.

İzmir’de gerçekleşen Hatay Gastrofest’te Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin standı, Hatay’a ait devasa bir yemek çadırı ve yöresel ürünlerin tanıtım ve satışının yapıldığı devasa bir hol mevcut. Hatay’ın tanıtımları uçak seferlerini de arttırdı. Hatay-İzmir arasında sadece haftanın belirli günlerinde bir havayolu şirketi tarafından uçak seferleri vardı. Seferlerdeki düşüklük, İzmir ve Hatay arasında gerçekleşecek olan hem kültür hem de ticaret turizmini olumsuz etkiliyordu.

SunExpress, İzmir-Hatay Seferlerini Haftada 3 Keze Çıkardı

SunExpress “Binlerce yıllık geçmişi ile 13 medeniyeti topraklarında kucaklayan, bütün dinleri barış içinde bir arada barındıran bir kültür mozaiği, ülkemizin lezzetleriyle meşhur şehirlerimizden Hatay’a 2 Haziran itibari ile İzmir’den haftada 3 sefer karşılıklı olarak satışa açtığımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER