Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberJCI Hatay Temsilciliğinden gençlere ücretsiz eğitim projesi

JCI Hatay Temsilciliğinden gençlere ücretsiz eğitim projesi

Kısa süre önce faaliyete geçen Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Hatay Temsilciligi “Marka Akademisi” ismiyle bir projeye başlıyor.

 

JCI Hatay Temsilciliğinden gençlere ücretsiz eğitim projesi

Marka Mutfağı ile JCI Çankaya şubesi ortaklığıyla yapılan Marka Akademisi’ne, JCI Hatay Temsilciliği‘nin yanı sıra JCI Eskişehir, JCI Gaziantep, JCI Kadıköy şubeleri de katılıyor. Birçok büyük firmaya marka danışmanlığı hizmeti veren Marka Mutfağı ekibinin vereceği eğitimlerle, gençlere marka yönetimi, dijital pazarlama, sosyal medya, dijital içerik üretimi ve yönetimi eğitimleri verilecek.

 

JCI Hatay Temsilciligi Marka Akademisi Direktörü Enes Serkan İflazoğlu’nun verdiği bilgiye göre Marka Akademisi, pazarlama alanında kariyer hedefi olan gençlere, tecrübe odaklı bir fırsat sunmayı amaçlamakta. 4 ay sürecek programda Hatay’ın yanı sıra Ankara, Eskişehir, Gaziantep ve İstanbul illerindeki 20-30 yaş arasındaki gençler önce 50 saatlik pazarlama eğitimi alacaklar. Eğitim sürecinin ardından katılımcılar 3 aylık sürede uygulama yapma imkanına sahip olacaklar. Katılımcılar bu 3 aylık süreçte mentorlar eşliğinde proje ortağı olan JCI Türkiye şubelerinin markalaşma ve dijital pazarlama faaliyetlerine dahil edilerek tecrübe de kazanacaklar. Aynı zamanda katılımcılar farklı alanlardan, yaşlardan ve uzmanlık alanlarından insanlar ile tanışma ve birlikte çalışma imkanı bulacaklar. Projenin eğitim bölümü online olup 21 Temmuz – 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Egitim tamamen ücretsiz olup, JCI üyesi olma şartı bulunmamaktadır. Kendi markasını yönetmek isteyen girişimci gençlerin 10 Temmuz tarihine kadar JCI Hatay Temsilciliği sosyal medya hesaplarında yer alan başvuru formunu doldurması yeterlidir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER