Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelJENERATOR ARIZALI HATSU KAPALI

JENERATOR ARIZALI HATSU KAPALI

İŞTE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN İSKENDERUN’A VERDİĞİ DEĞER

Hatsu İskenderun Binasının Cuma günü bir süre hizmet dışı kaldığı iddia edildi.
Geçtiğimiz cuma günü elektrik kesintisi nedeniyle Hatsu binasının kapısının açılmadığı personelin içeriye giremediği ve öğlene kadar hizmet vermediği öğrenildi.
Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren vatandaşların iddiasına göre Hatsu binasının elektronik olan giriş kapısının çilingir vasıtası ile açtırıldığı personel ve vatandaşların bu süre içinde kapıda beklediği öğrenildi.
Kapıda kalan A.T isimli vatandaş konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Sabah erken saatlerde Hatsu binasına gittim. Kapını kapalı olduğunu ve personelinde beklediğini gördüm.Güvenlik görevlisinin birisine ne olduğunu sordum.Elektrik olmadığından otomatik kapının açılmadığını söyledi.Daha sonra tamirciler geldi kapı açıldı içeri girdik. Bu sefer sistem yok dediler nedenini sordum Jeneratör 15 gündür arızalı bir parça bekliyoruz elektrik gelinceye kadar dışarıda bekleyin dediler. Bizde dışarı cıktık öğlene doğru elektrik geldi normale döndü”
Gazetemizin ulaştığı Hatsu yetkilileri olayı doğrulayarak jeneratörle ilgili eksikliğin giderilmesi için Hatsu merkezine yazı yazıldığını sonucunun beklendiğini belirttiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER