Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiJohnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry Türkiye'ye Geliyor.. Tanışma ve Selfie...

Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry Türkiye’ye Geliyor.. Tanışma ve Selfie Çektirme Bedeli ise Dudak Uçuklattı

Türkiye, Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubunu, dünya turnesi kapsamında 13 Eylül Pazar akşamı İstanbul Life Park’ta ağırlayacak. Konser verecek olan Hollywood Vampires ile o gece tanışıp, selfie çektirmek isteyenlerin ise 10 bin lira ödeyeceği belirtildi.

Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry Türkiye’ye Geliyor.. Tanışma ve Selfie Çektirme Bedeli ise Dudak Uçuklattı

Johnny Deep ile Selfie’nin Bedeli 10 Bin Lira

Hollywood Vampires, Johnny Depp ile rock efsaneleri Alice Cooper ve Joe Perry’yi bir araya getiriyor. Dünya turnesi kapsamında İstanbul’a da gelecek olan üçlü ile tanışmanın maliyeti dudak uçuklattı.

Hollywood Vampires İstanbul Konseri Biletleri Satışta

Konsere ilişkin “Aktif Bank’ın sponsorluğunda, Neo Events’in organizasyonuyla düzenlenecek konserin biletleri satışta. 220 liradan başlayan bilet fiyatları, deluxe lounge’da 1100 liraya çıkıyor. Biletleri hızla tükenen konserin ‘VIP’ kategorisi de var. VIP biletin ücreti ise 10 bin lira. VIP bilet alarak konseri en ön sıradan izleyebileceğiniz gibi, sahne öncesi grup üyeleriyle de tanışabilirsiniz. Yani 10 bin lira ödeyerek 72 yaşındaki Alice Cooper, 70 yaşındaki Joe Perry ve 57 yaşındaki Johnny Depp’le selfie çekip sosyal medyada hava atma şansınız var…” açıklamasına yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER