Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKADEM'de Saliha Betül Yıldız dönemi

KADEM’de Saliha Betül Yıldız dönemi

 

Kadın ve Demokrasi Derneği KADEM’de başkanlık görevinde bayrak değişimi yapıldı ve 7 yıldır Başkanlık görevini başarı ile sürdüren Selma Tunç görev süresinin sona ermesi ile Başkanlığı Avukat Saliha Betül Yıldız’a devretti.

 

 

İskenderun’da bulunan Hatay KADEM il başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Selma Tunç KADEM’in çok istisnai bir dernek olduğuna vurgu yaptı. Başarının ekip işi olduğunu belirten Selma Tunç “çok şanslıyım çok iyi ekip arkadaşlarım oldu 7 yıldır çok güzel işlere imza attık. Yangın, pandemi , deprem gibi yaşadığımız tüm olumsuzluklarda bilinçli bir şekilde çalıştık. Kimi zaman koştuk kimi zaman yürüdük ama asla durmadık. Hiçbir beklenti olmadan kadınlarımıza dokunduk yardım ettik. 7 yıllık görev sürem doldu ve bu görevi gönül rahatlığı ile bayrağı daha yükseğe taşıyacağına inandığım Saliha Betül Yıldız kardeşime devrediyorum. Gönlüm çok rahat bizden çok daha iyi çalışmalar yapacağından kuşkum yok. Bu bir bayrak teslimidir. Ben elimden geleni yaptım kendisinin her zaman yanında olacağım, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Aynı inançla bayrağı daha yükseklere taşıyacağım.
KADEM Hatay il başkanlığı görevini devir alan Saliha Betül Yıldız ise yaptığı konuşmada Selma Tunç ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yıldız konuşmasında “ bu çok zorlu ve bir o kadarda güzel bir yol , her adımında maneviyatı ile yardımı ile insanlara dokunuşu ile ilerlenecek bir yol. Bu yeni yolda yeni görevimde sizlerden devraldığımız şekilde aynı inançla dirayetle yoldan şaşmadan çizgimizi bozmadan bir kadına dokunmak arzusu ile tıpkı kıyıya vuran bir deniz yıldızını yeniden denize, suya kavuşturmak inancı ile hareket edeceğiz rabbim bizleri muvaffak etsin.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER