Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKader Bizi Bu İşin İçine Soktu!

Kader Bizi Bu İşin İçine Soktu!

Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili Togg’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’nün açılışında yer alan isimlerden biri de Tosyalı Holding CEO’su Fuat Tosyalı oldu. Tosyalı, Türkiye’nin başarı hikayesinde, BMC Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. olarak yer alıyor.

Yerli otomobil projesinin “babayiğitleri” arasında bulunan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Cumhuriyet’in 99’uncu yılında Türk Milletinin karşısına güzel bir işle çıkmanın kendilerini mutlu ettiğini vurgularken, şunları söyledi:

“Tosyalı olarak, demir-çelik sektöründe ana oyunculardan biriyiz. Sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yerinde hem üretim yapıyoruz hem yatırımlar yapıyoruz. Biz, geçtiğimiz yıl BMC’yi satın alarak taşıt endüstrisine girdik. Kaderin cilvesidir ki, Togg’un ilk yatırımı kurulurken, ısrarla bu yatırıma girmem teklif edilmişti. Ben, ‘Biz demir çelik üreticisiyiz, taşıt endüstrisi bize uzak’ deyip uzak durmuştum. Kader, bizi tekrar bu işin içine soktu. Demek ki bu anı yaşamak varmış. Bu anı yaşamak, bir yandan da muazzam bir eserle karşınızda olmak… Ayrıca millî tankımızı gelecek yıl üretip ordumuzun hizmetine vereceğiz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER