Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi’ ANLATILACAK…

‘Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi’ ANLATILACAK…


Çatısı altındaki 39 kadın derneği ile Türkiye’nin en büyük örgütlü kadın gücü olan TÜRKONFED’in, İDK Komisyonu tarafından yürütülen Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’nin bu yılki ikinci toplantısı, Hatay’da yapılacak.

27 Nisan’da DASİFED (Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) desteği ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) ev sahipliğinde Hatay’da düzenlenecek ‘Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’ toplantısında Başaran insanların hikâyeleri ilham verecek. TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı Yasemin Açık, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve KAGİD Başkanı Rana Atalay da toplantıda açılış konuşması yapacak. TÜRKONFED üyesi DASİFED ve KAGİD ev sahipliğinde, 27 Nisan tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü’nde düzenlenecek toplantıda Hatay Valisi Erdal Ata ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş da konuşacak.

Bugün Hatay Bünyesindeki İş Dünyasında Kadın (İDK) Komisyonu aracılığıyla, kadının iş gücüne katılımının artırılması, sosyal ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi gibi alanlarda projeler gerçekleştiren Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’nin bu yılki ikinci toplantısı “Başaran İnsanlar” teması ile Hatay’da gerçekleştirecek.

“BAŞARAN İNSAN HİKAYELERİ” KONULU PANEL

Gazeteci, Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun “Yapabilirsin” filminin gösteriminin yapılacağı Hatay toplantısında, Ankara Üniversitesi Maliye Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Hakkı Yılmaz, “İş Hayatında Kadın: Yerel Yönetimler ve İş Yerlerinde Uygulamalar” adıyla bir sunum gerçekleştirecek.

Toplantıda ayrıca, Idecon Idea & Congress Kurucusu ve Direktörü Yaprak Yapsan, “Girişimcilikte Dijitalleşme ve Sosyal Medya Kullanımı” adıyla bir konuşma yapacak. Toplantıda, A Plus Dergisi Yazarı Yasemin Mıstıkoğlu, Uğur Yaldız Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Yaldız ve KEBO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çiğdem Kıral’ın katılımıyla, Başaran İnsan Hikayeleri konulu bir de panel düzenlenecek. Panelin ardından ise, “Bölgenin Başarılı Girişimci Kadını Ödülü” töreni düzenlenecek ve başarılı iş kadınları ödüllendirilecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER