Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayas"Kadının sorunları katlanıyor"

“Kadının sorunları katlanıyor”

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, başta Hatay olmak üzere 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde kadınların sorunlarının katlandığına işaret ederek, “Şiddete, ayrımcılığa karşı mücadeleyi yükselteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; deprem bölgesindeki kadınların sorunlarının katlandığına dikkat çekti.
Siyasi ve ekonomik krizin derinleştiği Türkiye’de yokluk ve yoksulluğun bedelini en çok kadınların ödediğine dikkat çeken Başkan Keskin, “Kadınlarımız yokluk ve yoksulluktan, hayat pahalılığın en çok etkilenenler. Sokaklarda kendini güvenli hissetmiyor. Depremin vurduğu kentlerde kadınlarımız bu sorunları iki kat daha fazla yaşıyor. Barınamıyorlar. Kendilerini güvende hissetmiyorlar. Çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar. Tüm ayrımcı politikalara, şiddete karşı mücadeleyi yükselteceğiz. Sorunlarımızı dayanışma ile çözeceğiz. Kadınlara kader diye dayatılanları tersine çevireceğiz. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER