Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporKADINLAR TÜRKİYE KUPASI’NDA SEKİZLİ FİNAL MAÇLARI BAŞLIYOR

KADINLAR TÜRKİYE KUPASI’NDA SEKİZLİ FİNAL MAÇLARI BAŞLIYOR

 

2015-2016 Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda sekizli final maçları 2-5 Mart 2016 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleşecek.

Ligin en iddialı takımlarının yer aldığı ve Kadir Has Spor Salonu’nda oynanacak Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda sekizli finallerin açılış maçı 2 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ile Fenerbahçe arasında oynanacak.

HBB İLE FENERBAHÇE, ERKEN FİNAL NİTELİĞİNDEKİ AÇILIŞ MAÇINDA KARŞILAŞACAK

Kadınlar Basketbol Ligi’nde(KBL) fırtına gibi esen HBB Kadın Basketbol Takımı’nın zirvedeki zorlu rakibi Fenerbahçe ile yapacağı açılış maçı ile start alacak müsabakalarda; Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ), Abdullah Gül Üniversitesi(AGÜ) ile, Basketbolu Geliştirenler Derneği(BGD), Edirne Belediyesi Edirnespor ile, Beşiktaş ise Galatasaray ile karşılaşacak.

MÜSABAKALAR, TRT SPOR EKRANLARINDAN İZLENEBİLECEK

Bilyoner.com KBL’de zirve mücadelesi verdiği ve şu an ligin en formda ekibi konumunda olan Fenerbahçe ile oynayacağı erken final niteliğindeki nefesleri kesecek mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen izlenebilecek.

FİNAL MÜCADELESİ 5 MART CUMARTESİ SAAT 16.00’DA

Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nın 2. Turunda, 1. Maçın galibi 2. Maçın galibi ile, 3. Maçın galibi de 4. Maçın galibi ile karşı karşıya gelecek. Oynanan tüm eleme maçlarının ardından 5. Maçın galibi ile 6. Maçın galibi 5 Mart Cumartesi günü 16.00’da kupayı kazanma mücadelesi için sahada olacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER