Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"KAHRAMAN OLMAK KANINDA VAR"

“KAHRAMAN OLMAK KANINDA VAR”

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, Kızılay ortak çalışmasıyla her sene düzenlendiği ‘Kahraman olmak kanında var’ Kan Bağışı Kampanyasına yoğun ilgi gösterilerek geçen yılın rekoru egale edildi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, İskenderun Namık Kemal Ortaokulu ve İskenderun Mithatpaşa İlkokulu işbirliğiyle, düzenlenen “Kahraman Olmak Kanında Var” kan bağış kampanyası ilgi gördü.
Namık Kemal Ortaokulu bahçesinde Kızılay tarafından kurulan çadırlarla kan bağışı istasyonu oluşturuldu. Geçen yılın 386 ünite kan bağışı rekorunun geçilmesinin hedeflendiği kan bağışı kampanyasına Kaymakam İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış ile İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri de katıldı.
Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Nevriz Acıoğlu, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hasan Şanlı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de kampanyaya ilgi gösterdi.
İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Kan Bağışı Kampanyasıyla yeni bir rekora imza atarak, 500 ünite kan bağışı sağladıklarını dile getirdi.
Okul İdaresi ile Okul Aile Birliği yönetimini bu çalışmalarından dolayı kutlayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yoğun ilgi gösterilen kan bağışı kampanasının diğer okullara örnek olması dileğinde bulundu.
Velilerle kan bağışçılarının yoğun ilgi gösterdiği “Kahraman olmak kanında var” kampanyasının gün sonunda 500 ünite kana ulaşılarak, geçen yılın rekoru 114 ünite fazlasıyla egale edildiği bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER