Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelen" Kahramanlarımızı Saygıyla Anıyoruz."

” Kahramanlarımızı Saygıyla Anıyoruz.”

 

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

????????????????????????????????????

Başkan Gül, “15 Temmuz 2016 günü hain darbe girişimiyle karşı karşıya kalan aziz milletimizin yaptığı destansı direniş ve mücadelenin yıl dönümünde, vatan ve bayrak aşkına tarihe adını altın harflerle yazan 15 Temmuz Şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi ve hainlere karşı göğsünü kurşun ve tanklara siper eden aziz milletimizi saygıyla anıyoruz.

Büyük bir kahramanlığa imza atan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kanlı darbe girişiminde bulunan kalkışmanın ardından “Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin ve meydanlardan bunlara gereken cevabı verelim. Ben de Başkomutan olarak meydanlara geliyorum” demesi ve bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere, tüm vatan sevdalılarının meydanlara inmesiyle yaşanan demokrasi zaferimiz, bundan sonraki yaşanabilecek olayların da önüne geçerek, milletin üzerinde bir iradenin hiçbir zaman başarılı olamayacağının göstergesi olmuştur.

İşte yaşadığımız karanlık gecenin aydınlanmasını sağlayan kahramanlarımızın yaşadıklarını hiçbir zaman tarihin tozlu sayfalarına attırmamak için gelecek kuşaklara yaşadıklarımızı aktararak o hain geceyi asla unutmamalıyız.

Bizler kurtuluş savaşında küllerinden doğan bir millet olarak, Cumhuriyetimizin değerlerini korumak, ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne karşı her türlü eylem ve direnişin her zaman karşısında olacaktır.

İşte bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, hain darbe girişiminde Şehit ve Gazi olan aziz kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER