Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKALECİ TUNAHAN COŞKUNER İÇEL İDMAN YURDU’NDA…

KALECİ TUNAHAN COŞKUNER İÇEL İDMAN YURDU’NDA…

Hatay’ın Erzin Belediyespor alt yapısında yetişen genç kaleci Tunahan Coşkuner geçen sezon transfer olduğu İçel İdman Yurdu ile tekrar anlaşarak sözleşmesini 1 yıl daha uzatan imzayı attı.

2014 yılında Erzin belediye sporun Bölgesel Amatör ligindeyken alt yapısından yetişen başarılı 23 yaşındaki genç kaleci Tunahan, daha sonra BAL’da mücadele eden Serhat Ardahan spor ve Hakkari Yüksekova Belediye sporda 1 sezon kalecilik yaptı. Geçen sezon ligin ikinci yarısında eski adı Mersin idmanyurdu olan yeni adı İçel İdman Yurdu ile anlaşarak takımın kadrosuna katıldı. Ligin ikinci yarısında iki maçta forma giyerek görev alan genç kaleci, yeni sezonda da tekrar İçel İdman Yurdu ile anlaşarak kadroya dahil oldu.

Geçen hafta sonu İçel idmanyurdu spor tesislerinde yapılan imza töreninde Kulübün As Başkanı Metin Saltık’ın da hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzalayan kaleci Tunahan Coşkuner “Geçen sezonun ikinci yarısında katıldığı kulüpte samimi bir ortamda bulundum. İçel İdman Yurdu ile tekrar anlaştığım için çok mutluyum. Yeni sezonda aynı performansımı göstererek hem başarı grafiğimi yükseltmek, hem de kulübümün başarısı için mücadele vereceğim” dedi.

Takımdaki file bekçileriyle birlikte sezona yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanan kaleci Tunahan Coşkuner idmanlardaki hırsı, istekli oluşu ve performansıyla dikkat çekiyor. 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER