Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKamu Çalışanları Promosyon Bekliyor

Kamu Çalışanları Promosyon Bekliyor

Türkiye Kamu-Sen ve Türk sağlık sen Hatay şube Başkanı Hayri Şahin, kamu çalışanlarına verilecek olan promosyonun makul bir düzeyde ve tek seferde yapılmasını önerdi.

Kamu çalışanlarının beklentisinin de bu yönde olduğunu belirten Şahin konuyla ilgili açıklamasında; “Kamu çalışanlarının en önemli beklentilerinden birisi promosyon anlaşmalarının makul bir düzeyde yapılması ve ödemelerin tek seferde olmasıdır. Nitekim çalışanları memnun eden bizimde sendika olarak müdahil böyle olduğumuz anlaşmalar yapılmıştır. Sağlık Bakanlığı personeli içinde bu türden bir anlaşmanın yapılması bizim olmazsa olmazımızdır. Günümüz şartların altında ve yapılan diğer promosyon anlaşmalarından düşük bir anlaşmayı Türk Sağlık-Sen olarak kesinlikle kabul etmeyeceğimizi, Bakanlığında bu konuda aynı tavrı göstererek bankaları zorlaması gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz.

SÜREÇ DAHA FAZLA UZATILMAMALIDIR

Türk Sağlık-Sen olarak promosyon süreci ile ilgili hem bakanlığa başvuru yapmış hem de şubelerimiz tarafından çalışanların dilekçeleri alınarak il sağlık müdürlüklerine teslim edilmiştir. Süreci takibimiz ve görüşmelerimiz devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı bir an önce bilgilendirmeler yaparak promosyon sürecini belirsizlikten kurtarmalı ve çalışanları memnun edecek anlaşmayı imzalamalıdır” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER