Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKanser İlacını Alamayınca Gözyaşlarıyla Yardım İstedi: "Ölmek İstemiyorum"

Kanser İlacını Alamayınca Gözyaşlarıyla Yardım İstedi: “Ölmek İstemiyorum”

Antalya‘nın Manavgat ilçesinde yaşayan ve “Amazon Kadın” olarak nitelendirilen 41 yaşındaki Çiğdem Çakır, kemik ve akciğer kanseriyle savaşıyor. Kanser ilacı için gerekli olan ve tanesi 14 bin lira olan 4 kutu ilaca ihtiyaç duyduğunu belirten Çakır, gözyaşları ile yardım istedi.

Kanser İlacını Alamayınca Gözyaşlarıyla Yardım İstedi: “Ölmek İstemiyorum”

Çakır, 12 yılda 9 kanser hastalığına yakalandı ve 7’sini yendi. söz konusu mücadelesi ile çevresi tarafından “Amazon Kadın” olarak nitelendirilen Çakır’a kemoterapi tedavisi için ve tanesi 14 bin lira olan 4 kutu ilaç için maddi destek gerekiyor.

Çakır, “Yardım istiyorum, ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum” sözleri ile yardım diledi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Manavgat Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz ay akciğer ameliyatı olan ve tedavisi süren Çakır, doktorunun kendisine son evrede olduğunu söylediğini, ‘Ben senin ekonomik durumunu biliyorum ama hiç mi bir şey yapamazsın’ dediğini söyledi.

Çakır, “Böyle deyince kapıdan döndüm; ‘Hocam var mı ki çözümü? Bak gidiyordum’ dedim. Bunun üzerine doktorum ‘Var da senin durumunu biliyorum. Tedavisi var, 22 bin liraya, 14 bin liraya ilaç var. Ben 14 bin liralık ilaca da razıyım seni kurtarıyor’ dedi”.

Devlet İlaçları Karşılamıyor

Devletin bu ilaçları karşılamadığını belirten Çakır ‘Okyanusları aştım. Hep yendim ama ne oldu, bitti. Devletin artık bana yapabileceği bir şey yok. Ben yeşil kartlıyım, devlet karşılamıyor bu ilacı. Yani vermiyor, bir şey diyemiyorum. Bu ilaç akıllı ilaç, akciğer kanserleri için. Yani, benim şifa bulmam için bu ilaç bana lazım. Açıkçası ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum” sözleri ile yardım istedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER