Cuma, Mayıs 31, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel" Kanser Sana gelmeden Sen KETEM’e gel "

” Kanser Sana gelmeden Sen KETEM’e gel “

Kansere Dikkat Çekmek İçin Yürüdüler

Kanser Sana gelmeden Sen KETEM’e gel sloganı ile kanser riskine karşı farkındalık yaratmak için sağlıkçılar vatandaşlar İskenderun Anıt alanında bir araya gelerek sahilde yürüdü

İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi İskenderun Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi(KETEM) işbirliği ile farkındalık yaratmak amacıyla sağlıkçılar, vatandaşlar bir araya gelerek yürüdüler. Ellerinde kansere dikkat çekmek için bulunan dövizlerle yürüyenler kanser olmadan tedavi merkezlerine geçerek kontrolden geçmelerini istediler.

İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Volkan Yeter, İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi olarak kanser haftası dolayısı ile KETEM birimimizle birlikte farkındalık yaratmak amacıyla hem çalışanlarımız hem halkımızla birlikte İskenderun Atatürk Anıt Alanımızda ‘Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü’ düzenlediklerini söyledi. Yeter,” Bunun amacı kanseri erken teşhis edip diğer hastalıklar gibi tedavisini sağlamak. Kişinin hem yaşam kalitesini hem de yaşam ömrünü uzatmak. Bunun için kanser tarama birimimizden ücretsiz olarak bayanlara yönelik meme mamografisi çekiyoruz.Biz Toplum Sağlığı Merkezi olarak koruyucu hekimlik kapsamında gerekli tüm çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugünde yarında yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

Farkındalık yürüyüşüne katılanlar Anıt Alanından belediye sosyal tesislerine kadar yürüyerek dikkatleri çektiler. Sosyal tesiste de bilgilendirme çalışması yaptılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER