Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağKanserle Savaşan Çift Yardım Bekliyor

Kanserle Savaşan Çift Yardım Bekliyor

Samandağ Koyunlu Mahallesi’nde yaşayan Zelihe ve Ahmet Dikel çifti, kansere karşı yaşam mücadelesi veriyor.

Samandağ Koyunoğlu Mahallesi’nde yaşayan Dikel ailesinin dramı şahit olan herkesi üzüyor. Anne, baba ve iki çocuktan oluşan Dikel ailesi bir yandan hastalıkla diğer bir yandan ise yoklukla boğuşuyor. Hayırsever insanlardan ve devletin ilgili birimlerinden yardım bekleyen aile bireyleri yaşadıkları zor durumu açıkladı.

38 yaşında ki Zeliha Dikel 8 yıl önce hem göğüs hem de çene kanseri hastalığına yakalandı. Aile olarak evin annesinin yakalandığı bu hastalıkla mücadele ederken ne yazık ki diğer kötü haber bu kez 2 yıl sonra babadan geldi. 50 yaşında ki Dikel ailesinin babası Ahmet Dikel akciğer kanserine yakalandığını öğrendi. Böylelikle Dikel ailesinin kabusu katlanmaya başlandı. Biri 12 diğeri ise 10 yaşında iki çocukları olan Dikel ailesi, o gündür bugündür kötü günler yaşıyor.

Hastalıkları nedeniyle ne anne Zeliha Dikel ne de baba Ahmet dikel bir iş yapamıyor. Okul çağında ki iki çocukları Mehmet Ali ve Toprak ise çaresiz bir şekilde anne ve babalarının gözleri önünde tükenişlerini izlemek zorunda kalıyor.

Babaya göre biraz daha iyi durumda olan anne Zeliha Dikel şunları söyledi: “Ciddi anlamda yardıma ihtiyacımız var. Çalışamıyoruz. Dolayısıyla ne ilaçlarımızı alabiliyoruz ne de yeterli ölçüde beslenebiliyoruz. Herkesten yardım rica ediyoruz. İyileşir çalışır duruma gelebilirsek bize destek olacak herkese borcumuzu mutlaka ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER