Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaraağaç Sahil Yolunun, İskenderun'dan Devam Etmesi İsteniyor

Karaağaç Sahil Yolunun, İskenderun’dan Devam Etmesi İsteniyor

Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, Arsuz Karaağaç sahilinin yürüyüş yolunun 2.5 Km’lik bölümünde döşemesi başlanan bordür döşeme çalışmalarını inceledi. Kaymakam Musa Sarı ile birlikte çalışmaları inceleyen Güven, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile yürüyüş yolunun İskenderun sahilinden devam etmesi için görüşeceğini bildirdi.

Karaağaç Sahiline Döşemesi Başlanan Yürüyüş Yolunun, İskenderun Sahilinden Devam Etmesi İsteniyor

Yürüyüş ve spor faaliyetleri için eşsiz nitelikte olan sahilin yürüyüş yolu çalışmalarında bordür taşları döşeme aşamasına gelindi. Büyük bir itina ile süren çalışmaların gerçekleştiği yürüyüş yolu, Kaymakam Musa Sarı tarafından beğenildi.

Fen İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e sahil yürüyüş yolu ile ilgili bilgiler verdi.

Güven, Asfaltsız Yolda Oturan Mahalle Sakinlerinin Sesine Kulak Verdi

İnceleme sırasında halkın sesine kulak veren Asaf Güven, asfaltsız ve parke taşı döşenmemiş bir tek sokak kalmayana kadar çalışmalarının devam edeceği müjdesini verdi.

Güven, parkesiz ve asfaltsız yolda oturan vatandaşların isyanını anladığını ve imkanlar dahilinde ve programlı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Diğer güncel İskenderun haberleri: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER