Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaraağaç 798 sokak sakinleri: “Başıboş bırakılmış bir mahalle köy gibiyiz!”

Karaağaç 798 sokak sakinleri: “Başıboş bırakılmış bir mahalle köy gibiyiz!”

Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesinde belediyeden yeterince ve zamanında hizmet alamamaktan şikayet eden 798 sokak sakinleri “Başıboş bırakılmış bir mahalle köy gibiyiz!” dediler.

798 sokak sakinleri uzun süredir yollarının tozdan geçilmediğini belirterek “Altyapı için kazılan yolların en kısa sürede yapılacağını söyleyen yetkilileri 8 aydır burada göremiyoruz. Bölge halkı olarak yazı evimizde klima ile geçirdik. Şimdi kış yağmurda her yer çamur olarak. Çocuklarımız perişan oluyor” diye konuştu.

Karaağaç 798 sokak sakinleri: “Başıboş bırakılmış bir mahalle köy gibiyiz!”

mahalle sakinleri “Bizim tepkimiz her tarafı kazıp, bırakılmasına. Yapamayacaksanız neden kazıyorsunuz, vatandaşı yazın toza, kışın da çamura mahkum ediyorlar, kısa sürede yapacaksanız kazın ve bitirin, bu insanlara eziyet değil hizmet etmiş olursunuz. Ancak uzun süredir toz ve çamur yüzünden insanlar rahatsız. Evlerinde astım hastası var. Son derece sıkıntı çekiliyor. Konuyu defalarca belediyeye iletmemize rağmen kimse oralı olmadı” şeklinde konuştu.

Özellikle yolu sokağı kullanan çocuklar ise yolda bisiklet süremediklerini ancak bir an önce asfalt yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER