Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKARAKOYUN: "HALKIN GÜCÜYLE GELİYORUZ"

KARAKOYUN: “HALKIN GÜCÜYLE GELİYORUZ”

31 Mart 2019 yerel seçimlerine “Dürüst başkan dürüst yönetim” sloganıyla hazırlanan Saadet Partisi’nde güçlü aday belirleme konusunda yaptığı çalışmalar neticesinde ilçelerde adaylarını tek tek açıklıyor.Bu kapsamda Hatay Dörtyol Belediye Başkan Adayı, ilçede ve bölgede sevilen isim Murat KARAKOYUN oldu.

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanlığı’nda yapılan aday açıklamada hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet amacıyla tek başlarına kendi adaylarıyla seçime gireceklerini belirterek, aday belirleme çalışmaları neticesinde yaptıkları istişareler sonucu Dörtyol belediye başkan adaylarının Murat Karakoyun olduğunu belirtildi

Saadet Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun da Dörtyol’da hiçbir ayrımın yapmadan hizmet edeceklerini dile getirerek, Dörtyol’un hak ettiği yerde olması için hizmete talip olduklarını söyledi.
Karakoyun, bu anlamda Saadet Partisi gereken ilgi ve alakayı göstererek bizleri onure etmiştir. Bu görevi şahsıma tevdi eden ilçe başkanımıza, teşkilatımıza, il başkanımıza, genel başkanımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Murat Karakoyun açıklamasının devamında, “Bizler üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle dürüst siyaset noktasında hiç kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan ve yok saymadan herkese eşit hizmet anlayışıyla hizmet yarışında olacağız. Sevgi ve saygı çerçevesinde Dörtyol’da iddialıyız azimliyiz ve inançlıyız.

Paranın, torpilin gücü ile değil halkın gücüyle geliyoruz. Elini sıkmadığımız, hali ile hemhal olmadığımız hiçbir hemşerimiz kalmayana dek sadece 31 Mart’a kadar değil son nefesimize kadar hak ve adalet anlayışıyla halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesin gönlünü kazanmaya talibiz.

Seçimde bizlere yakışır bir şekilde çalışarak Rabbimin yardımı, sizlerin desteği ile durmadan yorulmadan, kırmadan kırılmadan çalışacağız ve kazanacağız inşallah. Diğer tüm adaylarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Saadet Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun ve Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek daha sonra Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret ederek seçim çalışmaları konusunda istişarelerde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER