Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKARAR GAZETESİ HATAY TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE GİRDİ…

KARAR GAZETESİ HATAY TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE GİRDİ…

 
Türkiye geneli yayın yapan yaygın basın olan KARAR Gazetesi’nin Antakya – Hatay Temsilciliği hizmete girdi.
Günlük Siyasi Gazete olan ve Türkiye’nin yeni güçlü gazetesi olarak Türkiye geneli yayın yapmakta olan KARAR Gazetesi’nin Hatay Temsilcilik görevini yılların deneyimli ve başarılı gazetecisi Mehmet Hüseyin ZORKUN üstlendi.
Merkezi İstanbul’da bulunan ve Karar Yayıncılık A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AYDIN’ın sahibi olduğu KARAR Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini İbrahim KİRAS yapıyor.
Zorkun Medya ve Hatay Haberci Gazetesi Sahibi olarak görev yapan Gazeteci M.Hüseyin ZORKUN, artık Günlük Siyasi Gazete olan ve Türkiye geneli yayın yapan KARAR Gazetesi’nin de Hatay bölge temsilciği görevini yürütecek.
Yılların deneyimli ve başarılı gazetecisi Mehmet Hüseyin ZORKUN, geçmiş yıllarda da yaygın basın olan Akşam Gazetesi, Birgün Gazetesi, Vatan Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı’nın Antakya – Hatay Muhabirlik ve Temsilcilik görevini başarıyla yapmış ve ulusal – uluslar arası bir çok başarılı görüntülü – resimli habere imza atmış ve haberleri ile Hatay’ı Türkiye ve Dünya gündeminde tutmuştu.
Gazeteci Mehmet Hüseyin ZORKUN, yılların verdiği bilgi birikimi ve deneyimi ile Karar Gazetesi’nin de Hatay bölge Muhabirlik ve Temsilcilik görevini başarıyla yapacağını dile getirerek, Antakya – Hatay bölgesinde gelişen olayları günlük olarak Karar Gazetesi’ne ileteceğini belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER