Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKarasu adına kitap hazırlanıyor

Karasu adına kitap hazırlanıyor

 

Türkiye Yazarlar Sendikası Hatay İl Temsilcisi Mehmet Karasu adına bir kitap hazırlandığı bildirildi.


.
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Erdem başkanlığında toplanan yazar ve akademisyenlerden oluşan bir komisyon tarafından hazırlanan kitap, akademisyen ve yazarların, Mehmet Karasu hakkında kaleme aldıkları yazılardan oluşuyor.
Kültür ve edebiyat etkinliklerinin yanı sıra edebiyat dünyasına kazandırdığı eserlerle tanınan Mehmet Karasu, gazetetecilere konu ilgili yaptığı açıklamada, “Kitap fikrini ortaya atan Prof. Dr. Haluk Erdem hocamıza teşekkür ediyorum. 60’a yakın yazar ve akademisyenin benimle ilgili yazıları olacak. Kendi yazılarımdan bazılarını da kitapta yer alacak. Şu ana kadar çok sayıda yazıyı inceleme fırsatım oldu. En çok sevindiğim nokta ise şu. Benimle ilgili yazılarda özellikle Antakya ile ilgili çok değerli bölümle var. Yazılarda, yaşadığımız bu kadim kentinde her açıdan ele alınmış olması beni çok sevindirdi” dedi.
Kitabın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlenecek bir kokteyl eşliğinde tanıtılacağını belirten Karasu, “Düzenleyeceğimiz etkinlikle kitabı tanıtacağız. Gelen konuklarımıza kitabı hediye edeceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER