Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaratay Hoca :"Zeytin Altın, Zeytinyağı Altınsuyu"

Karatay Hoca :”Zeytin Altın, Zeytinyağı Altınsuyu”

 

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağının ALTIN’dan çok daha değerli olduğunu ve söyledi ve ekledi “Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, zeytinyağı, kanser hücrelerini öldürüyor”

 

3. Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nde konferans veren Prof. Dr. Karatay, zeytin ve yağının stratejik bir bitki olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:
“Zeytin, en sağlıklı meyvedir, altın değerindedir. Zeytinyağı da altın suyudur. Çünkü altın için insanlar birbirini öldürüyor. Zeytin ve zeytinyağı, ömrü uzatıyor. Zeytinyağı, altından çok daha değerlidir. Zeytin ve yağı; kanser, mide ve bağırsak hastalıkları yanı sıra birçok hastalığın da ilacıdır. Soğuk sıkım zeytinyağı bol bol tüketilirse, kilo almazsınız. Zeytinyağı, karaciğer yağını giderir. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, zeytinyağı, kanser hücrelerini öldürüyor. Zeytinyağı, eklem ağrılarını gideriyor, baş ağrılarını gideriyor, cildi yumuşatıp kadife gibi yapıyor.”
Prof. Dr. Canan Karatay, zeytin tarlasına giderek, zeytin hasadı da gerçekleştirdi ve KKTC Başbakanı, Vali, Milletvekilleri ile diğer protokol önünde, bardak dolusu zeytinyağını su içer gibi içti. –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER