Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKarateci Büyükaşık milli takıma seçildi

Karateci Büyükaşık milli takıma seçildi

Balıkesir Karesi Şehit Turgut Solak Spor Salonunda devam eden Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri depremzede sporcumuz Eylül Büyükaşık Türkiye Şampiyonu olarak adını milli takıma yazdırdı.

Şehrimizde yaşanan zorluklara rağmen kısıtlı imkanlar ile hazırlandığı Karate Şampiyonasında sergilediği performans ve elde ettiği Türkiye şampiyonluğu derecesi ile şehrimizin gururu olan Eylül Büyükaşık’ın başarısı Hatay’da sevinç ile karşılandı.

Hatay Altın Vuruş Karate Spor Kulübü yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, ”Yaşadığımız bunca zorluğa rağmen dimdik ayağa kalktık binlerce şükür. Bu hikayenin arkasında çokça emek çokça çaba var .. Balıkesir’de devam etmekte olan Ümit , Genç , U21 Türkiye Şampiyonasında sporcumuz çok güzel performans sergileyerek kürsünün zirvesinde yerini aldı. Güzel kızımızı tebrik ediyoruz , emeği geçen kulüp antrenörlerini çocuklarımı kutluyorum bu şampiyonluk hepimizin Destekleyen dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler .. Hep daha iyisine ..” denildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER