Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaKardeş Türküler Amfi'de Sahne Alıyor

Kardeş Türküler Amfi’de Sahne Alıyor

Anadolu’nun tüm ezgilerini kendine özgü yorumlarıyla harmanlayan Kardeş Türküler Müzik Grubu bugün ilimizde muhteşem bir konser verecek. Kardeş Türküler, bugün saat 20.00’de, Defne ilçesi Sümerler Mahallesi’nde bulunan Amfi Tiyatro’da en güzel türkülerini sevenleri için seslendirecek.

Halkların kardeşliğine müzikal bir çerçeveden vurgu yapan, bunu yaparken de Anadolu, Trakya ve Mezopotamya halk şarkılarını, kendi kültürel bağlamlarını dikkate alarak, orijinal dilleriyle yorumlamaya çalışan, çok kültürlü bir coğrafyada kardeşlik içinde bir arada yaşama umudunu dile getiren Kardeş Türküler konseri için bilet satış noktalarının Saray Saatçilik-Geyik Cafe, Atakan Müzik (İskenderun), Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi Köprübaşı Şubesi, Foto Gülçek (Samandağ), Gül Abla Kuruyemiş (Tomruksuyu) ve Pizza Dilara (Arsuz) olduğu bildirildi.

Anadolu ve çevresinde yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkıları üzerine araştırmalar yapan Kardeş Türküler, geleneksel şarkıları ve geleneksel formlara dayanarak üretilen besteleri de yorumlamasıyla dikkat çekiyor.

Grup, yoğun hayran kitlesinin bulunduğu ilimizde, Defne’deki konserinde buluşacağı sevenlerine de bu kapsamda, Anadolu’nun her renginden notaları bir arada sunacak, gönülleri bir kez daha fethedecek.

Bilgi ve rezervasyon için, Nil Yapım’a ait 0 530 440 35 70 nolu telefona ulaşılabileceği bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER