Pazar, Aralık 7, 2025
No menu items!
Ana SayfaGenelkaygan yol kazaya neden oldu

kaygan yol kazaya neden oldu


Hatay’ın Belen ilçesinde havanın yağışlı olması nedeniyle yolun kayganlaşması yüzünden Antakya-İskenderun karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir TIR devrildi.

Edinilen bilgiye göre kaza; Antakya-İskenderun Karayolunda Belen’in Kıcı mevkiinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. yağış yüzünden yolun kaygan olmasa nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu TIR kontrolden çıktı. Yolun sağına devrilen TIR’ın dorsesi yan yatarken, şoför kupasının burun kısmı havada, arka kısmı da zeminde dik bir şekilde durması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Aynı yol üzerinde yağış yüzünden birkaç trafik kazasının da meydana geldiği bildirilirken, yola mazot döküldüğü için o güzergahta kayma tehlikesi konusunda sürücülerin dikkatli olması istendi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER