Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasKayın baba damat kavgası ölümle bitti

Kayın baba damat kavgası ölümle bitti

Payas Karacami Mahallesinde Yaşayan Ümit Yarbaşı Tartıştığı Kayın Babası Tarafından Vurularak Öldürüldü
Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet yaşanan ve bir ay önce kayınpederinin evini kundaklayarak yakan ve ayrıca aracına zarar verdiği gerekçesiyle geçtiğimiz ay tutuklanan Ümit Yarbaşı, 6 gün önce çıktığı ceza evinden sonra, dün ağabeyini de yanına alarak, kayınpederinin yaşadığı mahalleye gitti.
Kendisini tehdit eden damadının evin etrafında gezdiğini gören 54 yaşındaki Nail Y. kendisine zarar vereceğini düşünerek damadı Ümit Yarbaşı ve abisi Ö. Y.’ye evinin 2. katındaki balkonundan tüfekle ateş açtı.
Vücutlarına isabet eden saçmalar sonrası kanlar içinde kalan Ümit Yarbaşı ve ağabeyi çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla araçla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Vücuduna isabet eden saçmalar sonrası ağır yaralanan damat Ümit Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

“Olay Günü şikayetçi olmuş”

Damadının kendisine bela olduğunu dile getiren ve can güvenliğinden endişelendiğini dile getiren kayınpeder ise olay günü savcılığa giderek, damadı tarafından tehdit edildiğini ve can güvenliğinden korktuğunu bildirmiş ve kendisinden şikayetçi olmuş.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER