Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKaymakam Sarı, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nden Madalyayla Dönen Öğrencileri Ağırladı

Kaymakam Sarı, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Madalyayla Dönen Öğrencileri Ağırladı

Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışmasında büyük başarı göstererek madalyalarla Hatay’a döndüler.

Kaymakam Sarı, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Madalyayla Dönen Öğrencileri Ağırladı

Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, uluslararası yarışmalarda adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Başarılarına Yenisini Ekledi

Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisi ekleyerek Hatay’ın gururu oldu. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Türkiye genelinde ünlü şef ve dünya ülkelerinden katılan davetli şef jürilerinin de aralarında olduğu yarışmada Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarıyla döndüler.

Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni temsilen katılan İrem Uslu, bireysel restoran tatlı tabağı yarışmasında hasır künefe tatlısıyla 2. olarak gümüş madalya aldı.

Kaymakam Sarı, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Madalyayla Dönen Öğrencileri Ağırladı

uğçe Korkmaz bireysel restoran balık tabağında tarhanalı somon ve buğday risotto yemeği ile 2. olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.


Zehra Deniz bireysel ana yemek yarışmasında narenciye gülü yemeği ile 2. olarak gümüş madalya aldı.

Arsuz Başarılara Doymuyor

Kaymakam Sarı, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Madalyayla Dönen Öğrencileri Ağırladı

Madalya alan okul öğrencilerini makamında ağırlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ‘İlçemizi, okulumuzu ve Gastronomi şehri Hatay’ımızı en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi, bu olanakları öncelikle sağlayan okul müdürümüz Yusuf KURTAR ile meslek öğretmenlerimizi tebrik ederim. Öğrencilerin bu düzeydeki profesyonel ortamlardaki gösterdikleri performans ve dereceler hepimizi mutlu ediyor.’’  ifadesinde bulundu.

Kaymakam Sarı konuşmasının artından madalya alan öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ‘’ilçemizde mesleki açıdan önemli işlere imza atan Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ve Antalya’da gösterdikleri performanslar hepimizi mutlu ediyor. Öğrencilerin motivasyonunu ve mesleki isteklerini, ilgilerini canlı tutan uluslararası düzeydeki yarışmalar öğrencilerin özgüven kazanmasını sağlayacaklarına inanıyorum. ’’ diyerek yarışmaya katılan öğrencilere makamında hediyelerini ve tebriklerini sundu.

Okul müdürü Yusuf Kurtar ‘’ verdiğimiz eğitimleri ve öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini dünya standartlarında jürilerin ve ülkemizi en iyi temsil eden şeflerin değerlendirmeleri bizim için en iyi dönüştür.’’ ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER