Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKAYMAKAM SÖYTÜRK EĞİTİM İSTİŞARELERİNE DEVAM EDİYOR

KAYMAKAM SÖYTÜRK EĞİTİM İSTİŞARELERİNE DEVAM EDİYOR

“Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantı” ları devam ediyor.
İskenderun Makzume Anadolu Lisesi ev sahipliğinde, İlçemiz Kaymakamı Sayın Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, civardaki okulların idarecileri ve okul aile birliği başkanları ile Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Cevat Çakır hazır bulundu.

 

 

Kaymakam Soytürk, hoşsohbet ortamında bir araya geldiği okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve mahalle muhtarına tek tek söz hakkı vermek suretiyle, onları dikkatle dinledi.

 

Toplantıya ev sahipliği yapan Makzume Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Çelikezen tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının akabinde, civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, çok yönlü bir değerlendirme yapıldı.

 

Kaymakam Soytürk, okulların sorun ve ihtiyaçları başta olmak üzere, okulun başarı ortalaması, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim durumu, dersliklerin ve araç-gereçlerin durumu, ek kurs hizmetleri ve okul aile birliği faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER